Jump to content
TS.INDUNGI.RO - Server Online ×

Java Runtime Environment Version 8 Update 291

   (0 reviews)

Message added by C1r1,

Aplicatie functionala [30.04.2021] https://imgur.com/a/dG5l1Ff 

1 Screenshot

About This File

Descriere:

 

Java este un set de software și specificații de calculator dezvoltate de James Gosling la Sun Microsystems, achiziționat ulterior de Oracle Corporation, care oferă un sistem de dezvoltare a aplicațiilor software și implementarea acestora într-un mediu multi-platform.

 

Java este utilizat într-o gamă largă de platforme de calcul, de la dispozitive încorporate și telefoane mobile la servere de întreprinderi și supercomputere.

 

Aplicațiile Java, care sunt mai puțin obișnuite decât aplicațiile Java standalone, au fost analizate în mod obișnuit în medii sigure, cu medii de tip sandbox, pentru a oferi multe caracteristici ale aplicațiilor native prin încorporarea în pagini HTML. Este încă posibilă rularea Java în browserele web, după ce majoritatea au abandonat suportul pentru VM-ul Java.


What's New in Version Version 8 Update 291   See changelog

Released

No changelog available for this version.

  • Like 1

User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.