Jump to content

cods

EX Staff
 • Content Count

  1429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

520 Perfect

About cods

 • Rank
  As vrea sa va vad morti !

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Aviation

Recent Profile Visitors

14232 profile views
 1. Nu arunca banii pe cooler extern, nu ajuta la nimic, aerul trebuie sa bata fix in grilele de admisie ale laptop-ului. Curatat, pasta schimbata si initial un mic undervolt (exista multa documentatie), asta daca nu esti blocat din cauza Plundervoltului. :))
 2. Decat sa iti pierzi timpul cu restore de servicii si alte solutii care este posibil sa functioneze sau nu, mai bine iti bagi Windows din nou. 20H2 (build nou) este foarte stabil de fel, cel putin la mine. :))
 3. 310M-ul pus de tine nu are slot-uri M.2 si cu toate ca este posibil sa nu faca, initiatorul a evidentiat ca doreste o platforma capabila de OC. :))
 4. Dar un OnePlus 8 nu te intereseaza ? subsidiara BBK Electronics, China. 90Hz Display, Amoled. Snapdragon 865 cu 8 sau 12GB RAM. (8GB/128 Storage / 12GB/256 Storage) Android curat, stock cu interfata lor, OxygenOS si 3 ani de update-uri garantate. Capabil 5G si Wi-Fi 6. Camerele nu o sa te dezamageasca, te poti uita la niste sample-uri. Warp Charge (30W), incarcare rapida. Difuzoare Stereo cu Dolby Atmos. Baterie 4300MAh. Daca jack-ul de 3.5 iti este necesar, atunci il poti evita. :)) https://www.emag.ro/telefon-mobil-oneplu

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.