Jump to content

J-Dog1338

Super-Moderators
 • Content Count

  827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

379 Perfect

7 Followers

About J-Dog1338

 • Rank
  Super-Moderator--> IT Specialist/ Magazin Jocuri/ Steam Trades
 • Birthday 11/14/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2877 profile views
 1. https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-mobility-radeon-hd-4000-series/ati-mobility-radeon-hd-4200 Descarca de aici driverul potrivit sistemului tau de operare.
 2. Acces scos. VIP ramas.
 3. Invoit, mult noroc si bafta !
 4. Ai gresit forumul. Locked.
 5. Niste dovezi daca se poate in privat ? @GiVe^sTroNG
 6. With those models it is easier to spot enemies. We do not tolerate players who use external assistance (models, aim, wall, b-hop script, etc.) in order to get an advantage in-game. Ban remains.
 7. Suntem noi server de CS:GO Remake dar jocul de baza e 1.6. Faza cu arma sa o ridici cu E nu se poate (nu iti permite jocu, oricum ai coda) iar la faza cu inspect iarasi nu o pot imbunatati pentru ca functia de inspect nu este default in joc ci este o comanda deja existenta in joc dar folosita (ai putea spune ca e un "glitch") pentru a indeplini functia de inspect.
 8. Asteptam o dovada de la adminul in cauza. Scanarile wargods sunt egale cu 0, nici nu cerem asa ceva ca sunt usor de pacalit.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.