Jump to content

am plantaţie

Administrators
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1185 Perfect

About am plantaţie

 • Rank
  Support Tichete Forum/ Coordonator File Manager / Ședințe Staff

Contact Methods

 • Website URL
  contact: [email protected]ndungi.ro
 • Instagram
  sppv.alexandru
 • Steam Profile
  https://steamcommunity.com/id/skilltester/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Sunt un fel de David vs Goliat.

Recent Profile Visitors

9889 profile views
 1. [Promovari] - Recrutat @pulse.exe ca Assistant pe baza cererii "aplică pentru grad". Task principal: Games Talk. - Recrutat @-BUBU- ca Assistant pe baza cererii "aplică pentru grad". Task principal: Games Talk. - Promovată @HypedPika de la Assistant la Moderator. Task principal: Mini Games & League of Legends. - Promovat @maddaliN xD de la Assistant la Moderator. Task principal: Overwatch. - Promovat @Zentaris de la Moderator la Super-Moderator. Task principal: Asistenta servere CS:GO + dezvoltare proiect CS:GO + Report Center. [Remove]
 2. Concursul s-a terminat in data de 05.01.2021, rezultatele sunt urmatoarele: Locul 1: @☠♠❆CrazySkull❆♠☠ Locul 2: @gigel088 Locul 3: @bruhmoment O sa va trimit codurile paysafe in DM.
 3. Pentru a fi participant trebuie sa postezi in ACEST TOPIC link-ul spre fisierul tau. Concursul se desfasoara in perioada 18.12.2020 - 05.01.2021 Premiile concursului: Locul 1 - 15 EURO + award specific la nivel de forum] Locul 2 - 5 EURO + 20.000 tokens + award specific la nivel de forum] Locul 3 - Premium 31 zile + 5.000 tokens + award specific la nivel de forum] award-ul concursului: Alegerea castigatorilor: Primele 3 fisiere care au cel mai mare numar de like-uri vor castiga. Regulament: Fara modele copiate de pe internet.
 4. Multe drame pe aici. Intr-adevar @fanteziejb a facut abuz de grad si pe calea aceasta tinand cont ca este la o prima abatere de genul o sa primeasca doar un avertisment verbal, data viitoare o sa primeasca o sanctiune in functie de gravitatea situatiei. @NeTeDu tu o sa ramai cu ban-ul de trei zile pentru dispret administrativ, data viitoare incearca sa te adresezi mai delicat unui membru din STAFF.
 5. Am iesit castigator in meciul vs bonzo. scor: 9-6 , 9-6 @e l l a ❄️ te astept
 6. Nume: space cadet Persoana provocata: (cu tag ; @nume) @乡BONZO @e l l a ❄️ Data/ora: cand vreti Detalii meci: 3 din 3 pe aim_map
 7.  

  Ce sa zic, zi faina sa ai. Se stieeeee!!

 8. Colegul meu a lăsat clară situația. Atâta timp cât dns-ul zm2 nu este ocupat ți-l putem da. Nu exista nici un fel de regula ca trebuie sa ceri acordul deținătorului zm. edit: evitați Off Topicul va rog.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.