Jump to content

LucaArena

Members
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

145 Excellent

5 Followers

About LucaArena

 • Rank
  Games Talk / Asistenta CS:GO & File Manager [Plugins CS:GO]
 • Birthday 10/14/1998

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/comunitateaindungi
 • Discord
  Luca#8004

Recent Profile Visitors

2506 profile views
 1. După cum am vorbit. De la 14 zile, adica trebuia sa expire pe 5.12, o sa primești unban pe 29.11, adică mâine. Ti-am scăzut banul, iar haidi daca cumva ai uitat, o zis ca pot sa te las și pana pe 5. Deoarece ai multe antecedente. Asa ca @Glitch™ @DonDan sau @HaidiWa sa ii dati băiatului maine unban.
 2. Ok, am instalat placa video, daca mai apar probleme voi revenii cu un topic nou, multumesc frumos :) T/C va rog.
 3. Salut, astăzi mi-a ajuns noul PC și am o mica problema, aceștia mi-au dat cd-uri pentru drivere dar eu nu am unde sa il bag, adică nu am und dvd reader sau cum se cheamă, întrebarea mea, ce programe pot folosii pentru a instala driverele necesare? Nu vreau programe care îmi instalează 2 drivere și după trebuie sa platesc etc, înțelegeți voi.
 4. În acest topic se poate discuta despre orice, desigur în limita bunului simț.
 5. Dacă ai idei de hărți pe care le vrei adăugate pe server, nu ezita să le postezi aici.
 6. Ai o idee de sistem/plugin care nu există pe server? Acest topic este locul perfect pentru a-l posta. De asemenea, în acest topic se pot posta și sistemele/plugin-urile care dorești să fie scoase de pe server, însă trebuie să aduci și un motiv foarte bun.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.