Jump to content

Kodak1986

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Kodak1986

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/16/1986

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/CIPRIANBAJENARUOFICIALROMANIA
 • Website URL
  https://www.facebook.com/CIPRIANBAJENARUOFICIALROMANIA
 • Yahoo
 • Steam Profile
  Omuldinumbra30

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Cooming Soon !

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pe viitor sunt cu ochii pe tine ca si pe Darius ! In care Darius are ban dar vad ca are ip dynamic ! Eu cred ca Darius joaca dupa Wi-Fi,sala sau are alta sursa !
 2. Vad ca nu intelegi ! Raportul la care ma uitai ai si albastru si rosu in WG si acel rosu nu trebuie sa fie acolo daca te consideri curat ! Sa nu ma iei de prost ca eu dau de pamant cu toti adminii cand jucam eu Half-Life si pe urma Cs.1.5 si pe urma 1.6 ! Stiu tot si apropo pentru care nu stiu : Uitati aici si luati informatii : Steam (engl. abur) este o platformă globală de distribuție digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux și MacOS dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utlizatorilor să cumpere și să joace jocurile pe calculator. În octombrie 2012, Valve a
 3. Cu parere de rau dar te-ai dat in fapt ma ! Verdict Final : Cfg si Dovada : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2228746 Ban ! Asta este Tase daca joci cu Cfg si restu care joaca cu Cfg asta se arata in Wg !
 4. Imi pare rau dar Cred ca banul o sa ramana ! Uite Dovada : https://imgur.com/oOAc3Nb
 5. O sa ti-se dea unban dar cand intri pe server sa dai si un test WG da ? Dar vad ca adminii care fac poze,demo sau Etc stau si se joaca si nici nu se uita la ce fac ei !
 6. Emyle scoate Lanterna caci provoaca mult lag,pe langa asta daca mai intra niste straini cu Lag si cu lanterna produce mai mult lag ! Multumesc mult cu respect Omuldinumbra !
 7. Eu Omuldinumbra ii facui demo lui vladimi cica veteran si joaca cu cod ia auzi la el este spre verificare ! https://www.mediafire.com/file/xls878z08rrircj/vladimi.dem/file Urmariti aici testul si verdictul :
 8. Nickname jucător suspectat: vladimi Link demo (doar http://www.mediafire.com/ : https://www.mediafire.com/file/xls878z08rrircj/vladimi.dem/file Mărime demo (MB): 3.23 Mb Server (obligatoriu): Relax.Indungi.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Da Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Este recent si vreau o confirmare ! Alte detalii: Vreau mai multe detalii ! Eu zic ca are wall la buton sau un pic de aim modificat din Cfg !
 9. 1. Nume jucator: love.dll 2. Harta: de_mirage 3. Analiza rundelor: nici numai trebuie are Aim si un pui de wall ca de aia are numele : love.dll/hate.ini 4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Are de toate ca de aia are dll la nume asta rezulta ca are Aim,Wall si Silent ! 5. Verdict final: Aim,Wall si Silent ! 6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): Bun demo-ul Nota 10 !
 10. Alt demo Error: could not load file maps/de_mirage.bsp Model maps/de_mirage.bsp not found and not available from server Cannot continue without model maps/de_mirage.bsp, disconnecting. O fi demo vechi sau are ceva nu se deschide ! Sau nu fost facut cum trebuie ! L-am comprimat sa vad daca merge sa ma uit peste el adica acest demo cu "love"
 11. 1. Nume jucator: Reza 2. Harta: de_dust2 3. Analiza rundelor: eu din partea mea urmarea ceva prin pereti am vazut din baza de la ct pe mid si a luat 2 cu awp !Cine stie cunoaste ! 4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Eu zic ca are Wall 5. Verdict final: Wall 6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): Buna demo bun pe el !
 12. Cu parere de rau nu se deschide demo-ul am incercat mai multe variante ! Pune alt demo ! Acest demo cu Majic nu se deschide da error !
 13. 1. Nume jucator: Maruan 2. Harta: de_dust2 3. Analiza rundelor: Sincer din partea mea vad ca nu are nimic 4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Sunt scurt si la obiect Nu are nimic am vazut iesirile lui ! 5. Verdict final: Din punctulmeu de vedere nu are nimic incriminator 6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): De data asta un demo facut bine, toata treaba este cu Tabul cand ai pe cineva in vizor nu sari peste el !
 14. In curand eu Omuldinumbra care va face parte din Stafful OverWatch ! Eu o sa fiu Asistant pe Serverul meu favorit Relax.Indungi.ro ! Si sa nu uit am in spate ani de cs .1.6 dupa vremea Half-Life acel joc cu influente de zombi !
 15. 1. Nume jucator: Edmund 2. Harta: de_dust2 3. Analiza rundelor: Wall 4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Se face ca nu vede dar in mod concret el stia tot deci Wall 5. Verdict final: Wall 6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): Trebuia mai mult facut Demo-ul ! Acu sincer vb trebuia mai mult !

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.