Jump to content

rollzs

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rollzs

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele caracterului (Complet):George Valiza Data/Ora la care ai primit ban:15/10/2021 21:46 Adminul care te-a banat:Raddu Poza cu ban-ul (La intrare pe server): https://imgur.com/vKQCIbD Video/Imagini din acel moment ce pot ajuta la solutionare: Nu am. Descrierea situatiei:A fost Zaylo luat de politie iar apoi m-am dus cu Micu incercand sa il salvam iar noi nu stiam ca se da jaf in fata la banca si am tras dupa politie. Alte precizari:Imi pare rau pentru ce am facut, am inteles ca am gresit.
 2. +1 Mi s ar parea corect sa fim sanctionati toti la fel si sa fie fair avand in vedere ca Istratoaie mi a oferit 4 lanterne si 4 armuri ca sa le tin pentru el cand a iesit din PD am luat amandoi ban si blacklist in politie.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.