Jump to content

Andreikhov

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Andreikhov last won the day on January 16

Andreikhov had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

1 Follower

About Andreikhov

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/08/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. [1] Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere sau sa il inviti pe X pe servarul Y - ban permanent! -Nu cred ca este așa o mare problema având in vedere ca a dat doar un site de la niște filme de adulti, posibil a făcut asta ca o gluma, sau știu eu ce, acum vedem ce spune fantoma in legătura cu chestia asta, ca printr-o parte e reclama și prin alta nu e, vedem ce zice și el.
 2. - Nick:Andreikhov - Ore jucate(click):https://www.gametracker.com/player/Andreikhov/188.212.102.80:27015/ - Tag-ul dorit:schizophrenic - Steam(ON/OFF):ON - Link de la ultima cerere facuta: -
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Din ce am observat ești activ cât pe server cât și pe discord, și la faza cu comportamentul am văzut ca te intelegi cu majoritatea din staff și ești un om de treaba, din partea mea îți ofer un PRO.
 5. Sincer, de cand fac parte din comunitate nu te-am văzut niciodată pe server, deci din partea mea CONTRA.
 6. Doar testa ceva, nu trebuie sa fim așa răutăcioși între noi, ca sunt sigur ca și tu și face același lucru dacă erai in ipostaza lui, și sunt sigur ca nu ți-ar conveni dacă cineva ti-ar face reclamație pe un motiv de genul, nu-i țin partea sau ceva, dar dupa mine nu văd rostul reclamație având in vedere ca el doar a testat ceva.
 7. Din ce știu de-abia ce ai făcut o cerere de up acum câteva zile, mai precis săptămâna trecută, și din câte știu nu poți lua up atât de repede, și din ce am văzut nu prea ai schimbat mape cât erai online, și in mare parte cât te-am văzut online pe server erai afk stand spec făcând ore, nu am nimic cu tine, dar stand afk spec facand ore asta nu te ajuta cu nimic, și nu vei ajunge nicari așa ,deci din partea mea îți ofer un CONTRA pentru chestiile astea, succes pe vitor.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.