Jump to content

Senaris

Administrators
 • Content Count

  2998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  170

Senaris last won the day on March 26

Senaris had the most liked content!

Community Reputation

12905 Perfect

About Senaris

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 10/27/1920

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com
 • Website URL
  indungi.ro
 • Yahoo
 • Skype
  senaris27

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa-ti fac viata grea.

Recent Profile Visitors

67094 profile views
 1. Re-incearca acum te rog.
 2. Modificat din https://indungi.ro/forum in https://forum.indungi.ro / Linkurile vechi vor fi redirectionate catre noul URL fara nici o problema. - Astfel, arata mai fain linkul si nu mai apare /forum/forum de 2 ori + s-a renuntat la 'te redirectionam pe pagina forumului, asteapta'.
 3. Rezolvat problemele de incarcare dificila, acum ar trebui sa aveti un response destul de rapid.
 4. salut  senaris

   

  poti sa-m muti si mie dns-ul pe ip-ul acesta?

   

  185.165.171.39:27015

   

   

  am cam finalizat lucrurile astept mutarea dns-ului

  1. 乡BONZO

   乡BONZO

   @Specify cel mai bine faci un ticket cu "forum management" si pui acolo noul ip si ce mai doresti. (daca ai facut astepti si o sa-ti raspunda)

 5. why u bully me, am pus max width 1440px, tot se vede nasol? Ele sunt dar nu afisate pe profil, le voi re-adauga.
 6. Activeaza-ti bre windowsul
 7. Forum management rezolvat.
 8. > Rezolvat > Rezolvat > Nu pot reproduce, nu am monitor asa mare.. dar o sa ma gandesc la o varianta. Nu mai sunt probleme cu userii ce au avut avatar dar subit a disparut, acum v-a fi afisat default photo pentru toata lumea. ----------------------------------------- Daca mai apar chestii ciudate pe forum rog sa-mi scrieti aici. Le fac pe rand
 9. La 'scut' l-am lasat sa se vada doar daca face parte din grupele administrative. - Rezolvat fontul la numere ^ esti raut
 10. Bun, trebuie sa pornesc forumu ca s-au trezit majoritatea. Ce s-a facut: - Upgrade la 4.5.4.2 (noi eram la 4.4.5 inca din 2018. - Alaturi de asta, acum puteti scrie oriunde. - Avem search! - Optimizari baza de date, si altele. Ce nu merge sau nu e ok: - Tema, chiar de am luat deflection pentru ultima versiune, tot trebuie adaptata la modificarile comunitatii generice.. - Avatarele sunt micute. - forum management - Atat cred,, o sa aveti un feeling de forum necompletat dar.. nu pot face modificari cat timp e folosit.
 11. Yo ma joc valhalla pe geforce now, pentru 5e pe luna e best buy.
 12. Este o problema prin care nu-ti permite sa scrii un mesaj in urmatoarele 2 sectiuni: - Mesaje Private - Deschide un ticket Stiu ca nu se intampla la toata lumea asta, dar... se v-a rezolva cel tarziu pe weekend. - Daca mai gasiti probleme, rog sa scrieti aici.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.