Jump to content

Competiție VALORANT 5vs5 - Editia II


Recommended Posts

e1J6V3d.png

 

Hello hello agents.

Fiindcă am primit un feedback enorm de bun din partea voastră la competiția trecută de VALORANT, am decis să organizăm EDIȚIA CU NR. 2 a Competitiei noastre de VALORANT.

 

• Informații competiție •

 

Numărul maxim de echipe inscrise este de 32.

Turneul se va juca în format Best of One (BO1), single elimination.

Finala se va juca Best of three (BO3).

Bracket-ul va fi updatat live după fiecare meci.

Echipele trebuie să fie prezente obligatoriu pe teamspeak (ts.indungi.ro), pe canalul VALORANT, cu 15 de minute înainte de începerea competiției.

Fiecare echipă va avea un canal privat pe teamspeak pentru buna desfășurare a competiției, iar suportul va fi oferit atât pe teamspeak cât și pe forum [în mesaj privat].

Formatul jocului: Fiecare echipă va fi plasată random în bracket folosind una dintre platformele aferente [challonge/battlefy]

Așadar, ținem să vă informăm că Perioada de înscriere în competiție este prelungită până pe 18/06/2020 (18 iunie), iar meciurile se vor juca în weekendul 19-21/06/2020 (19-21 iunie). De la ora 18:00

 

• Model de înscriere •

 

Pentru a vă înscrie echipa în competiție tot ce trebuie să faceți este să lăsați un reply în acest topic cu modelul de înscriere completat.

 

• Numele echipei:

• Riot ID & Tagline pentru fiecare jucător:

• Riot ID & Tagline rezervă:

 

* * * Fiecare echipă are dreptul la O REZERVĂ, iar pentru înlocuirea unui jucător cu rezerva echipei această schimbare trebuie anunțată cu MINIM 2 ORE înainte de începerea competiției.

 

• Modul de joc •

Map pool: Split, Bind, Haven

Mod: Standard

Cheats: Off

 

Se vor juca câte două meciuri de pe bracket în același timp, fiecare meci va avea câte un OBSERVER pentru monitorizarea meciurilor.

Deasemenea FINALA va fi STREAM ON (cu acordul ambelor echipe) - așadar vom avea doi spectatori (un admin observer + streamer)

 

• Regulament competiție •

 

1. Raportarea scorului: Fiecare căpitan de echipă are OBLIGAȚIA de a prezenta un screenshot la finalul fiecărui meci pentru confirmarea rezultatului.

După terminarea fiecărui meci, echipele vor fi updatate în bracket și vor trece la următorul meci sau vor trebui să își aștepte adversarii până la terminarea meciului lor curent.

1.1 Căpitanii de echipă care nu prezintă dovada câștigării unui meci vor primi automat forfeit, iar echipa pierzătoare va avansa în bracket.

2. Jucătorii au obligația de a fi prezenți pe teamspeak cu 15 de minute înainte de începerea competiției pentru confirmarea participării și banarea hărților (pregătirea mediului de joc).

2.1 Înainte de începerea fiecărui meci, căpitanii vor fi asistați de un admin pentru Coinflip (Cine alege harta / cine alege side-ul).

3. Toți jucători participanți ai acestei competiții au dreptul de a păstra un limbaj decent atât pe teamspeak, cât și pe chat-ul jocului. Cu alte cuvinte, echipa jucătorului găsit vinovat de un limbaj indecent va fi descalificată pe loc.

4. Jucătorii echipelor care sunt prinși că folosesc orice fel de cod, glitch, sau abuzează de mecanicile jocului sub orice fel, pot primi forfeit & ban permanent de către admini.

5. În cazul în care unul dintre jucători își dă disconnect în timpul unui meci (și nu este o problemă ce ține de conexiune, eroare din joc) echipa respectivă poate da forfeit sau va fi nevoită să joace în 4 până la reconectarea coechipierului. (Deoarece momentan nu avem o modalitate sigură de a pune pauza în timpul unui meci competitiv)

 

• Premii & beneficii •

 

Premiul consta in 50 de euro PayPal oferiți echipei care va lua locul I .

 

• • • În atenția jucătorilor noi de VALORANT care doresc să se înscrie în competiție dar nu dețin încă jocul

 

Conform acestui articol postat de polygon aici, jocul VALORANT va fi lansat oficial pe data de 2 IUNIE 2020. Jocul va fi free to play for everyone și va putea fi găsit pe următorul link https://www.playvalorant.com/ .

Așadar, orice jucător nou care nu deține deja un BETA KEY va putea juca free de pe data de 2 iunie.

Ținând cont că turneul nostru va începe pe data de 5 iunie, jucătorii interesați au foarte mult timp disponibil pentru a-și forma o echipă și pentru a se înscrie în turneu so yolo. go for it guys.

Personal consider că experiența câștigată de playeri în urma unui turneu este una semnificativă, așadar susțin cu desăvârșire înscrierea în turneu a echipelor care experimentează pentru prima dată jocul.

 

* * * Organizatori | Persoane de contact: @CAFFREY ★ & @fox*

 • Like 7
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Hello guys,

Ținând cont că am avut o săptămână fără Valorant deoarece cei de la Riot s-au pregatit de lansarea oficiala a jocului, noi vă informăm că vom da un mic delay la concurs până pe data de 19/20 iunie 2020.

Am ajuns la concluzia aceasta după câteva discuții cu jucătorii noștrii care au ca main game Valorant. Mulți ne-au propus să amânăm turneul pentru o dată ulterioară deoarece jocul se lanseaza oficial astăzi, pe 2 iunie, iar mulți vor să se acomodeze din nou cu playstyle-ul, să facă puțin grind pe competitive șamd.

 

Așadar, ținem să vă informăm că Perioada de înscriere în competiție este prelungită până pe 18/06/2020 (18 iunie), iar meciurile se vor juca în weekendul 19-21/06/2020 (19-21 iunie).

 

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu jocul, Valorant este un nou joc de tip 5vs5 - tactical shooter dezvoltat de Riot Games, acesta este free to play și poate fi găsit la link-ul următor: www.playvalorant.com

Pentru mai multe detalii și meciuri custom 5vs5 cu persoanele de pe teamspeak vă așteptăm la Canalul VALORANT de pe ts.indungi.ro

 

Cheers

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

• Numele echipei: Legumele

• Riot ID & Tagline pentru fiecare jucător: MarinSubmarin#waifu , cioatancarter#3082 , Compy#8205 , Luky931#1125 , Roland5555#EUNE

• Riot ID & Tagline rezervă: marcuscosmin55#EUNE

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Salut,

Ținând cont de perioada aglomerată și plină de examene, lucrări de licență, evaluare națională, pregătire de bacalaureat șamd am decis suspendarea competiției de VALORANT 5vs5 până la o dată ulterioara.

Voi anunța într-un alt topic schimbările aduse competiției, schimbările de gameplay precum și programul competiției următoare (perioada de înscriere + primele meciuri din bracket)

 

Iar ca un feedback personal aș vrea să întreb comunitatea ce competiție ați dori să vedeți în viitorul apropiat.

Vă voi lăsa aici un poll în care puteți vota sau îmi puteți lăsa feedback-urile voastre printr-un mesaj privat pe forum. [ click aici pentru a vota ]

 

Cheers,

Locked

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.