Jump to content

Xiaomi Mi 11 Lite apare într-o prezentare video-unboxing neoficială


Recommended Posts

  • Assistants

Xiaomi Mi 11 Lite apare într-o prezentare video-unboxing neoficială

 

Așteptat pentru lansare pe 29 martie, Xiaomi Mi 11 Lite va concura cu noile modele Galaxy A52 și A72 de la Samsung, promițând dotări simulare la un preț mai bun.

 

Dezvăluite în urmă cu doar câteva zile, noile modele Galaxy A sunt ceva mai competitive decât ne-a obișnuit până acum producătorul sud-coreean. Iar asta tocmai datorită unor produse ca Xiaomi Mi 11 Lite, Poco X3 Pro și alte dispozitive livrate de competiția din China.

 

Mi 11 Lite este alternativa mai accesibilă la seriile flagship Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro și Ultra (ultimele două nu sunt lansate, încă). Telefonul vine echipat cu un chipset din gama mid-range a producătorului Qualcomm, Snapdragon 732G, ajutat cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Pe lista dotărilor mai intră și suport dual-SIM, slot microSD, NFC, Bluetooth 5.2 și Wi-Fi AC.

 

Xiaomi Mi 11 Lite

 

La fel ca alte modele din actuala gamă mid-range, Mi 11 Lite promite o claritate crescută a imaginii, obținută folosind rezoluție FHD+ și o rată de refresh la 120Hz. Dar spre deosebire de rivalul mai costisitor Galaxy A72, Mi11 Lite rămâne cu o soluție de tip LCD-IPS.

 

 

Camera foto dispune de senzor principal cu rezoluție 64MP, modul ultra-wide de 8MP și încă un modul de 5MP, deservind funcția tele-macro sau aplicarea efectelor DoF în pozele tip portret.

 

Mi 11 Lite vine fără sistem stabilizare optică și nici carcasă protejată împotriva pătrunderii de apă și praf, însă la prețul de 300 euro nu putem să ne plângem. Totuși, pentru câteva zeci de euro în plus am putea aleși versiunea 5G a telefonului (neconfirmată), probabil bazată pe chipsetul Snapdragon 750.

 

 

Xiaomi livrează versiunea Android 11, în interpretare MIUI 12.

 

Cu dimensiuni de 164 x 74 x 6 mm și greutate de numai 150 grame, Xiaomi Mi 11 Lite reușește totuși să ofere un acumulator de 4250 mAh și funcție de încărcare rapidă. Rămâne de văzut dacă adaptorul AC cu putere de 33W este inclus în pachetul standard, sau propus ca și accesoriu opțional.

 

 

 

 

 

Sursa: ZonaIT

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.