Jump to content
TS.INDUNGI.RO - Server Online ×

r3kynu - Propunere server


Recommended Posts

Descrie propunerea ta: Scoaterea sistemului actual de combat, sincer stiu ca nu prea sunteti de acord cu acest lucru. Adaugarea unui nou sistem de combat. Normal in momentul de fata ca sa omori pe cineva care are vesta trebuie sa ii tragi de 6 ori in cap cu un pistol de tip SNS, nu mi-se pare normal acest lucru deoarece strica tot sistemul de combat, pana la urma nu isi trage vesta pana pe cap sau poarta casca care il apara de gloante. Mai bine ar fi, ca daca X are armura pe el si tu ii tragi in corp sa ii tragi de mai multe ori decat este in momentul actual, iar la cap sa fie 1 glont sau 2 maxim si 2 mi-se pare prea mult. Intleg ca sunt alte arme pe server care dau mai mult DMG dar cum am spus si mai sus mai bine ii dai 30 de gloante in piept decat 6 in cap, acum daca stii sa tragi e o alta chestie. In viata reala nu ii trag lui X 6 gloante in cap si nu moare ca nu e ca pisica sa aiba 7 vieti. Dar in armura sa zicem ca ii mai tragi 2 3 gloante si tot mai poate sa traga si el.

Cu ce ne-ar ajuta aceasta propunere?: Imbunatatirea sistemului de combat si o experienta de roleplay pe partea de arme mult mai mare.

Un video/imagine reprezentativa?: Daca stiu bine si pe NoPixel este acest sistem de combat si multe alte servere care sunt la un nivel ridicat de RP si de calitate au acest sistem de combat, un glont in cap si esti jos.

Precizari legate de propunere: Sper sa va ganditi mai bine la aceasta propunere, deoarece dupa parerea mea nu avem un sistem de combat care simuleaza viata reala.

Link to post
Share on other sites

Fara armura 4 shot-uri - cu armura 8 shot-uri.

De ce nu ti se pare normal? Sa te plimbi pe strada si sa iei HS random fara sa ai timp de reactie? Ei bine, sistemul e asa ca sa poti avea o reactie si chiar daca exista CSGO sa poti reactiona la acel CSGO.

Respins, closed.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.