Jump to content

[Valorant] Informatii Categorie.


Recommended Posts

In aceasta sectiune se vor desfasura toate pariurile pentru meciurile de Electronic Sports Valorant, dar nu sub forma in care v-ati obisnuit deja din proiectele anterioare, ci sub forma de Bet & Win.

 

La fiecare meci competitiv organizat de comunitatea de Valorant, veti putea paria o suma, in functie de complexitatea meciului pe o anumita suma de Tokens. In functie de suma acumulata la meciul respectiv, premiul castigatorilor se va imparti la numarul acestora.

 

Spre exemplu:

- Echipa rosie joaca cu echipa albastra. Cei doritori transfera 100 de tokeni pe contul de fonduri a concursului si se aduna 1000 de tokeni. 5 voteaza echipa rosie, 5 voteaza echipa albastra. 

Daca echipa albastra castiga 1000 de tokeni, impartiti la 5 persoane.

 

Acest topic poate suferi modificari minime sau totale. Recomandam citirea acestui topic periodic pentru a evita orice neplacere.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.