Jump to content

Call of Duty Warzone este jocul care obține un profit de peste


Recommended Posts

  • Premium

Call-of-Duty-Warzone-780x470.jpg

 

Call of Duty este de departe una din cele mai mari și mai de succes francize din istoria jocurilor video, ținându-se cu dinții de clasamentul în care a fost plasată recent. Însă nu doar succesul acesteia este cel care le asigură pâinea și opulența celor de la Activision.

 

Spin-off-ul battle-royale Warzone a luat cu asalt lumea pasionaților de shootere în căutarea unei experiențe mai… Well, mai battle-royale, iar microtranzacțiile prezente în joc dovedesc supremația acestuia. Acesta este rezultatul unui studiu efectuat de NetBet, care a analizat profiturile obținute de cele mai populare jocuri ale momentului pe o perioadă de 24 de luni.

 

Analiza s-a concentrat pe cât de mult scot jocurile în fiecare secundă, minut, oră și zi, iar Call of Duty Warzone este unul din competitorii cei mai aprigi. Spin-off-ul free-to-play este cel care le adaugă în buzunare celor de la Activision peste 5.2 milioane de dolari. În. Fiecare. Zi.

 

Factorii importanți care contribuie la acest succes sunt, desigur, microtranzacțiile care oferă iteme cosmetice, dar și prezența Battle Pass-urilor în fiecare sezon. Aceste „unelte” au propulsat considerabil jocul, plasându-l peste ruda sa, Black Ops Cold War, care aduce zilnic un profit de „doar” 1.3 milioane de dolari.

 

Chiar și așa, Call of Duty Warzone nu este pe locul întâi în acest top. Studiul efectuat arată că acesta este detronat de Pokemon GO, Roblox și versiunea exclusiv chinezească a PUBG mobile (botezată Game for Peace). Totuși, fenomenul este interesant de observat. Ne arată potențialul imens al jocurilor free-to-play, hai poate chiar „freemium”, la fel cum impactul acestora asupra pieței gaming-ului vor avea ramificații serioase în viitor.

 

Sursa : ZonaIT

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.